Saturday, December 31, 2011

Nüüd ja Praegu

Nüüüd ongi ,siis käes aastalõpp see aasta on olnud üsna edukas ja vahva . Ja ma mõtlesin ,et teen teile
kokkuvõtte blogist mida ma kõige rohkem loen .
1. http://www.dulcecandy.com/
LEMMIK !!!!!

http://www.youtube.com/user/DulceCandy87 : youtube aadress !!! vaadake kindlasti !!(BEST)

Friday, December 30, 2011

V+U aasta !!!

Homme öösel ehk ,siis ülehomme hakkab uusaasta jeei !!!
Lähen ,siis väiksele üritusele nagu iga aasta Marika juurde peole ja kavatsen ka filmida ja plaju plaju lahedaid pilte teha. Kui saab ,siis panen ka ülesse ,aga seda ei tule veel nii pea ,(Ma arvan hah).
Teen ka ühe outfiti postituse uueaasta teemal !!!
peatse nägemiseni uuel aastal.






soovides: KÄrol

Tuesday, December 27, 2011

Sunday, December 25, 2011

HELLO! again

Tegin ,siis eile küüni ja kasutasin põhjaks :bik hõbedast sädelevat , teisena O.P.I :Blue Shatter pragunevat sinist ja kolmandana Golden Rose Graffit nail art : metall sinikas rohelist (sädelev) pragunevat ning lõpetuseks KONAD : liblikaid valge värviga .



 NEED ON ,SIIS NEED KÜÜNED ,MIS MA TEGIN !!!

Christmas haul !

Pole ammu postitanud kuna on olnud ülimalt tihe aeg ! Kuid nüüd on see ,siis lõpuks käes CHRISTMAS HAUL !!!!! datadatadtaaaa .....
PÄKAPIKULT:



 SÕPRADELT:



 JÕULUVANALT. VUUHUU, HURRRAAA !!:
14megapixel ja 5x zoom +HD videod :)


ONU käest :D

Monday, December 19, 2011

Ehted!

Vahepeal olen ,siis teinud ehteid natuke ühed nunnud väikesed roosad südamega kõrvarõngad ja ühe sõrmuse .

Friday, December 16, 2011

Latvia trip !

Nagu lubatud on aeg LÄTI piltide jaoks, mul väga plaju ,tegelt neid pilte ei olegi ,aga Lido söögikohast sai tehtud mõni pilt küll. Pirjo face on viimasel pildil üli kõvv  ja eelviimane pilt tuli uskumatult kena .





Lätti + little haul!

Eile käisime siis klassiga Lätis veepargis üli lahe oli  . hakkasime kella 8 sõitma ja kohale jõutsime mingi u 11 paiku siis oli meil veel , aega seal ringi shopata kuna veekas tehti alles 12 lahti  . Seal läheduses olid ,siis Rimi , Maxima ja hess .
Mina ostsin ,endale Rimist mingist ehete poest ühe sõrmuse 4.49 Latti ja meigi poest  ostsin  praguneva küünelaki, sädeleva sinise 3.30 Latti . voot . natuke üleeilsest ka ma käisin empsiga silmaarsti jures pidin saama läätsed ,aga preagu ei saanud mingi peale uuta aastat vb kuna emps pani mulle vale aja . kahju küll ,siis emps shoppas mööda poode ja ma sain endale juukse suled  . roosad  2.99€ . Täna on siis juba reede kooli ei läinud lihtsalt olin nii väsinud ja emps saatis mulle ühe hiiglasliku kõrvarõngaste hoidja ja ma ei tea kuhu seda panna tõeline müsteerjum .hah.... aaj jmh meil oli ju kodu väike jõulupidu ka ma ei te aks ma olen sellest teile rääkinud ,aga Keiti kinkis mulle phe küüneviili mida ma armastan see on maailma parim .(LOVE IT):)

bye bye .




Häid jõule kõigile !! Merry christmas!!! NB! õhtu poole panen postituse lätist ja läti lõidust ! 

Tuesday, December 13, 2011

Küüned !

tegin ,siis reedel jõuluteemalised  küüned !!
Tean see näeb välja nagu hullu inimese käsi .

Monday, December 12, 2011

iou !

Amm ! Nagu näha siis tegin jälle uue blogi mdea ns ja varsti jõulud tulekul teen  ,siis pilte ja üritan mõned videod ka teha kui saab üles panna need ! voot nii ,et jmh



bye bye !!